Förlåt, BlåBand...

Men det är en viss skillnad mellan det äckligaste och det godaste jag någonsin käkat!
 
   
    

Tvättar i kväll och planerar en vecka i fjällen. Ser fram emot att undersöka abiotiska faktorer och avrinningsområden, skållor och växter.

Del 3 av 4...

Nu återstår bara Lidingö Tjejlopp och sen kan jag med gott samvete beställa ett diplom för en genomförd Svensk Tjejklassiker!

I helgen har jag alltså varit i Vansbro och simmat 1 km. Det blev en dagstur till Vansbro, 70 mil för att simma 30 minuter. Det var varmare i vattnet än i luften vilket bara var en fördel. Spöregnet innan och under vårt startleds uppvärmning gjorde att vattnet kändes ännu varmare. Jag har blåmärken på armar och ben eftersom det var så trångt i vattnet, men det hör säkert till. Det gick bra, och det var målet. En av oss hamnade bland de 120 bästa, men vi andra glada motionärer simmade i mål runt de 1100 bästa av 2600 deltagare. Nu är det gjort och all fokus ligger på att träna till Lidingö Tjejlopp, där 10 km ska avverkas på så bra tid som möjligt!

Och, fjällvandringen är ju bokad och bestämd!! Det blir pappabil till Vålådalen. Första tältnatten vid pyramiderna, sen vandrar vi förbi Lunndörrstugan mot passet, tältar en natt till innan vi vandrar till Tossåsen där någon bil väntar på oss. Första helgen i September, då är det garanterat myggfritt... :)

RSS 2.0