Härligt jobbat!

Jättebra jobbat gumman. Sitter precis och ser på Lilla sportspegeln där de visar från Kortvasan, men jag såg dig ingenstans :)

Själv har jag gjort några tappra försök med skidorna, sakta glidit fram och finåkt vilket har gått riktigt bra. Nu börjar det kännas riktigt bra så jag törs använda knät mer och mer.  Hoppas på att kunna komma igång och jogga under våren.

Så till hösten ska vi självklart ut och vandra, ditt förslag låter perfekt. Det är verkligen nåt att se fram emot. Nya kängor måste införskaffas för mina tånaglar har inte blivit återställda än. Lilltånageln har "återskapats" men halva stortånageln är ff blå. Men snart har den växt ut helt så då är sista spåren efter vandringen borta.

På´t igen bara .....

3.33.0

Det blev en trevlig resa till Mora i år! Jag tog det lugnt och stannade och laddade ny energi på varje kontroll. Det var en skön och faktiskt kul skidtur, det gör jag gärna om en gång till!

Nu bokar jag spinningpass till veckan och laddar inför 6/6...


Svamp, Gorgonzola och Vin...

...det är det som vi har laddat med till middag idag. Lite lite vin, ett glas och en himla god sallad med svamp, bacon, gorgonzola och krutonger. Kolhydratladdning? Nja, här laddar vi själen istället!

I morgon bär det av till boendet i Transtrand och på fredag morgon bär det av från Oxberg till Mora.

Återkommer med en förhoppningsvis positiv bild av loppet! (När datorn funkar igen... )

//Lillasyster och en långväga medåkare

Helags-Sylarna-Gåsen-Vålådalen?

Kan det vara något? Tre tältnätter och någon som ser till att vi kommer hem från Vålådalen? Kanske sista helgen i Juli, myggit som fan och superhett i tältet på morgonkvisten? Härligt, jag längtar efter sommarfjäll!

Vad säger du, Storasyster?

-22,2

Vad är det här. Det slutar ju aldrig vara kallt! Nu räcker det tycker jag, man kan ju inte ens vara utomhus på dagarna, än mindre åka skidor. Jag provade promenera till jobbet igår morse och hade vita kinder när jag kom fram. Hem går jag alltid, oavsett väder och det bet i rejält i kinderna när jag gick vid sjön.

-22,2... På min balkong på andra våningen. Undrar just vad termometern visar nere vid sjön!

En vecka kvar iaf, och det känns väl trots bristen på skidåkning rätt ok.

Puh, vargavintern har släppt taget nu...

Äntligen, termometern visar behagliga grader nu, inte längre kallare än -10 och det går att vistas utomhus igen. Härligt härligt! Kroppen ska väl kallas vara frisk och jag provar åka skidor med blandat resultat!
Söndagens runda var kall, gårdagens gav ryggont och dagens var  bara trist, jobbig och bakhal. (Och, humöret är på topp, eller?) Nu är skidorna inlämnade för att ta bort gammal tejp och för att lägga på nytt parafin så snart kommer det att bli roligt igen!

Med två veckor kvar till Kortvasan börjar jag faktiskt bli lite orolig. Gårdagens runda var enbart jobbig, tänk om det känns så efter några kilometer på väg mot Mora, vad gör jag då! Mitt mål är att ha en tid som är bättre än fjolåret, och fram till för två veckor sedan kändes det så bra och jag trodde inte att det skulle bli några problem alls. Nu vet jag inte säkert. Ska försöka åka en längre tur på söndag och så kortare i veckan. En längre nästa helg och så sen vila in formen.

I morgon åker jag till ett ställe strax bortanför Klövsjöhöjden och umgås med min syster. Uppladdning av trötta batterier, det kanske är det som saknas bara! Återkommer med bilder från en härlig skidutflykt på fjället!

Vargavintern har kommit!

Brrr.. Nu var det dags för årets vargavinter. Lite märkligt känns det eftersom Väderflickan rapporterade om 8 varma grader både på Klövsjöhöjden och i Nikkaloukta. Här hos mig, är det -20 och trots att solen skiner värmer den inte ett skvatt! (Ja, just nu värmer den absolut inget eftersom den inte har gått upp ännu, men.. )

Tre veckor kvar och jag har mitt träningsprogram klart, åtminstone i huvudet. Då krävs det dock att kylan ger med sig en smula, helst inte kallare än -10 tack!!

Storasyster är på fjällsemester, strax bortom Klövsjöhöjden. Har hört att det varit härligt vinterväder där, inte alls så kallt. Ska dit en sväng i morgon och se hur dom har det. Tänkte tjuvlåna hennes skidor och testa backen, attans att hon lämnade snowboarden hemma!

RSS 2.0