En första repetetion

Nu har vi fått möjlighet att träffas för en första skidtur tillsammans. Det var isigt, det var bakhalt och det var fläckvis lite snö men mest av allt var det kul! Storasyster som har bilder från turen förväntas lägga ut någon här...

På annandagen fick jag en guidad tur i skidspåret i Vinterstaden också, tack för den! Det blev en svettig men bra tur, om inte annat var det säkerligen bra för att skrämma liv i kroppen efter lata juldagar!

Tack för en skidbra julhelg!

Vattenskidåkning i vinterstad

Även här i Vinterstaden är det dags att ta fram vattenskidor, ankfötter och badkläder. Jag håller tummarna för att julen inte kommer att slaska, (Anders braskade inte så mycket, några minusgrader bara) så vi får möjlighet att spänna skidorna under pjäxorna och ta oss en rejäl skidtur när magen är full med julmat!

Nu ses vi snart, kära medåkare!

//LillaSyster (vaken oförskämt och irritersamt tidigt idag!)


Aktivitet gott folk, Aktivitet!

Var är det vi har hamnat, har vi gått i vinterdvala? Här är det ingen som skriver, och inte heller någon som läser det vi inte skriver.

Förhoppningsvis har vi inte gått i vinterdvala när det gäller vår vasaloppsträning! Hur går det för er, mina medåkare? Har ni vallat skidorna och vässat formen??

Själv ligger jag i morgonsoffan istället för att vara ute och gå rask morgonpromenad. Varför, vet jag inte säkert. För att jag har en ny vacker adventsstjärna i fönstret som jag tittar på, kanske...

I helgen kom det snö så resten av vintern borde vara säkrad. I lördags gick det inte att åka skidor, gick och gick,allt går men snön vräkte ner och det stormade så jag valde skidåkning på längden och tvärsen på tv istället. Det blev även lite skidskytte från tv-soffan. I söndags hade snöandet och blåsandet lugnat ner sig så då gick det att ta sig runt det lilla berg- och dalbanespåret i P-åsen, fem varv blev det vilket blir ungefär en mil. Det var rejält jobbigt!

Nej, aktivitet gott folk!

//LillSys


RSS 2.0