Kanske lite på hugget...

Ja, nu kanske jag börjar krya på mig. Kanske! Jag hostar fortfarande lite efter dunderförkylningen men jag hoppas att det ska gå över. Jag har varit ute på små promenader, så pass att jag har blivit svettig i alla fall. I morgon har jag ett inbokat spinningpass och dit ska jag pallra mig. Mitt mål är fortfarande att jag ska tycka att spinning är kul, vi får väl se hur det går med den saken!

Nu är dessutom alla tjejer anmälda till Tjejvasan. Jag åker ju kortvasan och trivs bra med det, sen är det väl meningen att vi ska cykla. DET gruvar jag mig för!

Här blir inte mycket gjort...

För jag ligger som en säl i soffan. Näsdukar, juice, fjärrkontroller, telefoner och annat smått och gott (!) finns inom armslängd avstånd. Funderar på om man behöver duscha för att åka till apoteket, det får i så fall bli dagens bragd.

Jaja, i träningsväg har inte mycket hänt alltså. Jag har avbokat 2 pass denna vecka... Återkommer när jag är frisk igen!


Ett privat litet delmål...

Jag hatar spinning. Jag hatar det, det är det tråkigaste jag vet, den allra tristaste formen av träning. Samtidigt vet jag ju att det är bra träning, det är något jag borde hålla på med och något som är bra för mig. Därför jag har gett mig själv en utmaning under hösten!

Jag ska börja älska spinning! Jag ska gå minst en gång per vecka, jag har börjat med F&S´s startpass som jag tänkte ta 2-3 gånger innan jag går över till bas, jag ska ta små steg och jag ska tycka att det blir roligare och roligare. Jag misstänker att min avoghet mot träningsformen är att jag har tyckt att det har varit jobbigt och för lätt att lägga av med.

Så, i morgon är det dags igen. När jag slutar med startpassen och går över på bas får jag också möjlighet att gå på aerobic på onsdagar, det blir en hel skopa belöning till mig!

Så, trampa på!

Bilderna...

                                       

Nere igen!

Nu har vi kommit ner från fjället! Det var precis lika bra som jag hade förväntat mig,

Det största misstaget var "spygrytan" - nästa gång tar jag bara med mig mat som jag testat innan!
Godast var lunchen på Storulvån när vi precis nått målet, korv och stuvade makaroner, värt varenda av de 95 kronor det kostade! Fast, på en god andraplats kommer mackorna vi stekte på Trangiaköket till lunch första dagen. Svårt val!
Jobbigast var sista kilometern, lustigt nog!
Roligast var när vi kon ut från vindskyddet vid Gamla Sylarna, fulla av fnitter. Där krävs kanske en liten rättspsykundersökning...
Äckligast var naturligtvis spygrytan.
Blötast var lördagsförmiddagen mellan Storulvån och Sylarna.
Mäktigast var vindfenomenet som drog förbi på fjällsidan upp emot Blåhammaren, har aldrig varit med om maken!
Skönast var sovsäckarna att krypa ner i efter de hängt i torkrummet på Blåhammaren!
Ondast var min axel och Storasysters hälsena. Ajaj!
Lägst var humornivån - Vi gick på REN TJUR, på VOLTA-REN
Trevligast var tjejerna från Sundsvall, som vi hade framför och bakom hela vägen från parkeringen i Storulvån.
BÄST var naturligtvis sällskapet - Storasyster!

Bilder kommer!

RSS 2.0