Inte längre bara planering...

Nu är klockan på datorn prick 00.00 vilket innebär att vi ska gå idag! Vi har spenderat kvällen med att handla, ladda kolhydrater och packat. Så här såg det ut...

            

Förhoppningsvis har vi massor med goda minnen och upplevelser att dela med oss av på måndag kväll! (Eller tisdag kväll, vi ska nog duscha och sova en del på måndag... )

Till topps!!

Nedräkningen...

... har börjat! Packningslistor skrivs, sockar inhandlas och säkerhetsflaskor testas. Nu är det fyra arbetsdagar kvar, sen sitter jag och storasyster här hos mig och laddar med god mat samtidigt som vi packar, väger och laddar inför fjällvandringen.

Jag längtar!!!!

Det kom ett mail...

... med en utmaning som jag inte var sen att hänga på!

Hejsan!  

Nu har jag en utmaning åt er och det är att göra tjejklassikern med början i skidspåret redan 2009 i stället för 2010. Eftersom du (dvs jag, lillasysters red.) redan var anmäld till Kortvasan som också räknas kan väl vi andra också köra den samtidigt. En liten morot till fortsatt träning nu när vi varit så duktiga i sommar. Så vad säger ni???  

Kolla in sidan så ni vet vad ni ger in er på!!!!      

http://www.ensvenskklassiker.com/docs/page16.html

Ja, då är det bara att börja träna då!

För övrigt kom min nya begagnade rygga igår. Den är helt perfekt, ser oanvänd ut och är min nya lilla darling... :)
http://shop.lundhags.se/1387-17-118.html

//Lillasyster

Medan vi väntar...

så kan vi ju alltid drömma oss tillbaka till fjällturer som redan är avklarade!

               
       

               
        

Hm, jag undrar hur "mat och ätbart" kunde bli tema på hälften av korten. Det var faktiskt inte meningen!

Väntlös...

Det är konstigt hur sakta tiden går när man väntar! Jag väntar och väntar och längtar efter fjällvandringen, men snart så är det dags! Undertiden jag väntar har jag gott om tid att fundera över packningen, maila förslag på matlistor till storasyster, vänta på att den nya begagnade ryggan och gruva mig lite för att sova i tält om det blir kallt och förståss läsa kartan (snart kan jag den väl utantill...  ).

Tur att semestern är slut så jag har huvudet fullt med andra tankar på dagarna! Och vem vet, kanske jag till och med hinner med något träningspass på Friskis&Svettis innan vi beger oss till Storulvån! Har vi riktigt tur, har jag också plockat en och annan svamp som vi kan ha med i matplaneringen!


Nästa projekt: Jämtlandstriangeln

Nu har vi bokat in 30/8-2/9 då vi ska fjällvandra, vi ska ta oss runt Jämtlandstriangeln.
Storulvån > Blåhammaren > Sylarna = 47 km.

Vi kommer att berätta mer före och självklart kommer det en fullständig rapport efteråt.

RSS 2.0