Ja, kanske...

Belysningen i rummet är dämpad, musikens takt strömmar ur högtalarna. Jag sitter där på min cykel och passet ska snart börja, alla är koncentrerade på sitt och trots att vi är 20 stycken är det bara jag. Någonstans där inne känner jag ett litet pirr, snart ska jag få bli riktigt trött och svettig och snart ska kroppen skrika efter syre.

Vad är det här? Spinning som är så jäkla trist!?

För övrigt är jag en jäkel på fickparkering. Men jag antar att det är ett annat forum? Kände bara ett behov av att tala om det för någon. Så nu vet ni.

Visst fanken är det roligare!!

Visst är det lite roligare att gå på spinning än att ha magsjuka, lite roligare är det jämfört med att städa och faktiskt också roligare än att hålla i ett föräldrarmöte! Det är också lite roligare att väga sig när vågen visar 77,3 jämfört med 81,5!

Så, inga föräldrarmöten, ingen städning och jag kräks inte, då återstår bara att ta sig till spinningen då!

Bra jobbat!!

Bra jobbat Storasyster! Du rör dig, det är mer än vad jag gör, känns det som! Kroppen är trött, huvudet är trött och jag är trött. Dagarna blir längre och ljusare och jag blir sömnigare och latare. Har åkt skidor 1 (!) gång sedan Kortvasan, men jag har dock anmält mig till nästa år!

Mitt närmsta mål är att det ska bli kul med spinning. Vi får väl se hur det går med det!!

Yess...

...nu är jag igång med "barmarksträningen"!! Tro´t eller ej.

Har varit duktig och gått 5 km minst varannan dag de senaste 2 veckorna och häromdagen spratt det till och jag sprang halva vägen. Dock i intervaller, men jag jag sprang mesta delen. Härligt och det bästa av allt var att det kändes så otroligt skönt att vara så trött i kroppen efteråt.

Det var i fredags och igår morse gick jag igen, det var superhalkigt så jag fick gå och spänna mig hela tiden - det sög musten ur benen rejält. Idag känns det skönt med en vilodag.

Nu längtar jag efter att det ska bli helt torrt på vägarna så det bara är att löpa på. Nästa vecka blir det lugnt på träningsfronten eftersom maken är bortrest, men jag kanske kan lura med mig flickebarnet ut i lillhuset och köra på crosstrainern istället.

JOGG ON!!

Vårruset 2 juni känns som en enkel match.

RSS 2.0