Ett mål uppnått!

I flera år har jag sagt att jag gärna vill rida på islandshäst!

När jag var liten flicka gick jag på ridskola, en gång i veckan var jag ute och travade och gjorde volter med en tjurig shettlandsponny och sen har jag ridit ute i skogen några gånger men nu är det väl närmare 15 år sedan.

Eller, nej, nu är det väl ungefär 2 timmar sedan! I kväll har jag nämligen varit ute och ridit på en fin islandshäst! Först i paddock för att prova på och sedan red vi ut 1,5 timma efter småvägar, stigar och ner till en sjö. Det var jättenervöst och inte helt enkelt men det gick ändå bra och nu har jag för första gången varit ute och töltat!

Det blir helt klart ridlektioner under hösten!!

Min väg mot 10 km

I slutet av september ska jag jogga 10 km, naturligtvis på så bra tid som möjligt också. Träningen går över förväntan, igår tog jag mig joggandes runt berget här hemma, 7,5 km!

Första gången på 34 år som jag joggar längre än 5 km!

Ska prova ut nya springskor efter helgen. Ser sjukt mycket fram emot det...

Ser inte sjukt fram emot att träna på att simma i helgen, i en kall insjö...

Springeling!

Sågs i Motala...

Överallt i Motala ser man skyltar, tröjor osv med texten See you in Motala. Ja, vi sågs där. Nu är det överstökat! Det gick bra, det var väl varken jättekul eller supertrist, övervägande ganska långtråkigt faktiskt! Vi klarade oss under 5 timmar vilket jag är jättenöjd med. Vi klarade oss också undan regnet som kom på morgonen och inte heller hade vi gassande sol. Perfekt väder för att cykla!

Pinsamt var dock att få en medalj där det står 90 km, eftersom årets bana var helt ny och 100 km. Lite väl dyr startavgift för att få en gammal medalj!

Helgen var dock lyckad med jättefint boende, trevligt sällskap och en riktig god middag på lördag kväll.


~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~.~

Uppdatering: Fick mail från Tjejvättern, där står att medaljerna kommer uppdateras till nästa år. Då kan man "bara" anmäla intresse och skicka efter en ny. Då ska jag bara komma ihåg att beställa en sån, i April 2010..

Motvind och ont i rumpan...

Det gick väldigt bra att cykla 5,5 mil i fredags, visst var segmotorna väldigt sega och svetten lackade stundtals men det gick bra och det var trevligt!
Mindre trevligt var det igår när samma väg skulle cyklas, fast åt andra hållet. Vilken jäkla motvind! Det blåste från sjön hela vägen (förutom sista 2-3 km som var som en smekning!) och jag tror jag gjorde av med alla adrenalindepåer i sinnan. USCH!!!

Nu har jag iaf cyklat 11 mil under helgen och efter morgondagens orientering ska rumpan få vila sig i form tills på lördag! Vi har bokat en jättemysig stuga där vi ska bada, grilla och sova gott!

Ja, och så var jag en sväng på fjället på lördagen i solgasset också. En tur upp på en fjälltopp och middag ur termos strax nedanför med vidund. Sånt kan man också pyssla med en helt vanlig lördag i maj!

RSS 2.0