Visst fanken är det roligare!!

Visst är det lite roligare att gå på spinning än att ha magsjuka, lite roligare är det jämfört med att städa och faktiskt också roligare än att hålla i ett föräldrarmöte! Det är också lite roligare att väga sig när vågen visar 77,3 jämfört med 81,5!

Så, inga föräldrarmöten, ingen städning och jag kräks inte, då återstår bara att ta sig till spinningen då!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt jobbat. Själv har jag på nåder fått gå ner i källaren och sota pannan, det är nog det närmaste träning jag kommer innan helgen. Men du, jag kanske ska börja golfkurs på lördag!!

2009-03-24 @ 18:55:21
Postat av: Anonym

Tell me more, tell me more!! Var, när, hur?

Spinningen blev roligare än att ha tvättstugan, tydligen, eftersom jag avbokade den för att hinna spinna. Konstigt, det där!

2009-03-25 @ 06:34:01
Postat av: Anonym

Timrå GK:s tränare håller till på Golfhallen i Birsta på vintern och det körs kurser där för fullt, jag kan komma med på en 16-timmars kurs redan på lördag. Men jag är lite kluven, spela golf inomhus...ska jag kanske vänta till jag kan köra ute och då även kunna fortsätta spela direkt? Nu är det ju några månader till utesäsongen startar...?

2009-03-25 @ 20:56:21
Postat av: Anonym

Klart du ska gå även fast det är inne. Det kanske till och med är lättare att lära sig inne, där är ju alltid förhållandena desamma. Inga vattenhål, inga sönderslagna gräsplättar och ingen som står på tee och stressar och vill slå ut! Bara positivt alltså!

2009-03-26 @ 17:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0